20 találat az Indexről, és a környékéről.
2022. november 17., 19:39
A Bádog Gundelben nem zsugorodnak az adagok, és továbbra sincs borravaló.
Pizza, pite, kalács és leves: ilyen a húsvét a világ körül.
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
2021. szeptember 26., 17:52
Harmath Csaba hazatért Lyonba, és elmeséli, miért ebben a francia városban rendezik a Bocuse d’Or döntőjét.
Ételkultúra, ami egyben életforma is. Vajda Pierre levantei gasztro-szótára.
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2018. augusztus 13., 12:26
A Balaton déli partján találtuk meg az év legjobb strandételét, és a tó legjobb strandbüféjét is.
Megdöbbentő ételt fotózott a brit Michelin kalauz álruhás tesztelője, döntse el ön, hogy komoly vagy vicc!
nononononononononono
Múltidézésre jók a konzerv májasok, de a rendszeres fogyasztásról mindenkit lebeszélnénk. Hét terméket teszteltünk, az Auchané a megosztott utolsó helyet szerezte meg.
Gulyásfagylalt, kacsagyros és baracklekvárban főtt marhapofa. Megannyi igazán jó kifogás arra, hogy berúgjunk a Gourmet fesztiválon.
2011. november 15., 15:09
Eldugott Paradicsomra leltünk a Burger és a Meki között a kulináris élvhajhászoknak! Családias hangulattal vad és bizarr étel mash-up-okkal szolgál Magyarország első levesbárja.
Magyar vállalkozók akarják meghódítani a skandináv kábeltévét. Honlapjuk már van.
Az olasz konyha a legegyszerűbbnek tűnik, de persze nem az. A fogyasztóknak tart gasztronómiai tanfolyamot a Közép-európai Borászati Intézet és a Dining Guide. Első vendégelőadójuk Gianni volt. Ott jártunk videóval.
A Costes, Gerendai Károly Sziget-szervező étterme lett a legjobb 2009-ben a Dining Guide választásán.
A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.
A front lelassít, a kánikula elálmosít, a monoton autópályán csökken a figyelem, fehér kenyérrel a gyomrunkban pedig hisztisek leszünk. Összegyűjtöttük, mire érdemes odafigyelni, ha autóval indulunk nyaralni.
A bunkó vendég nem kér és nem köszön, viszont átrendezi az éttermet, vakolatot szór a levesbe, a haverjaival kérkedik és molesztálja a személyzetet. Összeszedtük mitől rossz egy vendég.
Üvegszilánk a levesben, húsfordítóval a csatornában turkáló szakács, grillmentes grillétterem, és a pincér, aki séf is egyben. Jelenetek a magyar vendéglátás mindennapjaiból olvasóink élményei alapján.
2008. augusztus 10., 11:40
Gazdag arcszőrzetű tudósítónk szószos belsőséget fogyaszt. A pekingiek továbbra is rettentő kedvesek, megosztják vele ételüket, sajnos gasztronómiai tudásuk fennakad a nyelvi akadályon. A jó ebédhez Beijing John Frusciantéja vonít.