Index Vakbarát Hírportál

Keresés

460 találat az Indexről, és 301 a környékéről.

Másodfokon is nyolc évet kapott a bicskei gyerekotthon molesztáló igazgatója

Másodfokon is nyolc évet kapott a bicskei gyerekotthon molesztáló igazgatója

2019.09.10. 12:45 Módosítva: 2019-09-11 09:23:50
1466
Jogerősen helybenhagyták az elsőfokú ítéletet. A vádlott 26 évig volt intézményvezető, ebből 12 évig több kiskorú fiút is szexuálisan zaklatott.

július 2., 19:09

A német Ursula von der Leyent jelölik az Európai Bizottság élére A német Ursula von der Leyent jelölik az Európai Bizottság élére

Több napos maratoni tárgyalássorozat után megszületett a kompromisszumos jelölt, Ursula von der Leyen német védelmi miniszter, akinek a neve hétfőn került először képbe. A német jelölt megfelel Merkelnek, Macronnak, és a V4-ek is saját sikerről beszélnek.

június 14., 11:32

Egy lövés, mentem is tovább Egy lövés, mentem is tovább

A szlovák bérgyilkos, Jozef Roháč a megújított Prisztás-gyilkosság ügyében azt vallotta, a korábban jogerősen elítélt Portik Tamás és társai ártatlanok, mert Prisztást ő maga lőtte fejbe. Portik ezután felmentését kérte.

május 13., 20:15

Trump: Orbán jó munkát végzett Trump: Orbán jó munkát végzett

Az amerikai elnök szerint Orbán hozzá hasonlóan ellentmondásos személyiség, de ez nem baj. Orbán azt mondta, újra fiatalnak érzi magát a Fehér Házban.

2018. augusztus 31., 19:25

Túl szexi vagy, most megölelnélek Túl szexi vagy, most megölelnélek

Egy általános iskolai tanár egy éven keresztül több mint száz szexuális tartalmú üzenetet küldött két, tizenhárom éves tanítványának. A férfi beismerte bűnösségét. Öt év próbaidőt kapott, és azért még visszamehet tanítani.

Rovatok