Index Vakbarát Hírportál

Kedd éjfél óta hatályos a beutazás szigorításáról szóló rendelet. Lehet a határon tesztet csináltatni? Kinek ingyenes? SMS-ben érkezett eredményt is elfogadnak? Előfordulhat, hogy magyar nem térhet haza? Kérdések és válaszok

Egy ismeretlen hekker ma éjjel a világ összes Twitter-fiókja felett megszerezte az uralmat. Tőzsdekrachot, diplomáciai botrányokat, akár háborút robbanthatott volna ki, ehelyett megelégedett 30 millió forintnyi bitcoin ellopásával.

75 éve robbant fel az első atombomba; a történelem legpusztítóbb fegyverének kifejlesztésével Robert Oppenheimert bízták meg. Skizofrénia, mérgezett almával végrehajtott gyilkossági kísérlet, kommunizmus.

A 2000-es években jelent meg Oroszországban a gyógyszerekből kotyvasztott, krokodil nevű drog, ami az általa okozott borzalmas sérülések miatt lett hírhedt. Emanuele Satolli fotós közvetlen közelről dokumentálhatta a függők életét. Alanyai közül csupán hárman élték túl a szegények heroinjaként emlegetett szer fogyasztását.

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

ezen a napon

Övé a világ legmenőbb autógyára, űrhajókat épít, és napenergiával csinál forradalmat. Milliárdos, jóképű, fiatal, és nem fél beszólni senkinek - Elon Musknak már tényleg csak a repülő páncél kell, hogy olyan legyen mint a filmbeli Tony Stark.

Egyenköpeny, Burda-szabásminta, zokni-szandál, nadrágszoknya és komplexusok. Ennyi maradt nekünk anyáink trapézkorszakából, amiben ők sokszor tökéletesen meg tudták élni nőiességüket. Szocialista divat, nagykép.

Több mint tíz éve húzódik az Andrássy úti palota kálváriája az átláthatatlan tulajdonosi szerkezetű ingatlanfejlesztő céggel. A tűz előtt jártuk be az épületet, már akkor látszott, hogy baj lesz.

Rovatok