Index Vakbarát Hírportál

Az úszó Egerszegi Krisztina második olimpiai aranyérmét nagy küzdelemben, minden idők egyik legnagyobb döntőjében nyerte a barcelonai olimpián, 400 vegyesen. 18 éves volt, már érezte az elvárások súlyát. Nemrég, amikor ismételték a döntőt, a fia is megdicsérte.

A magyar kézműves sörök rajongói rengeteget nyertek azon, hogy a hirtelen bezárások miatt a kisüzemi sörfőzdések sokkot kaptak, majd rögtön azután új ötletekkel álltak elő. Végül lett olyan sörfőzde is, amelyik fennállása legjobb eredményét hozta most.

Orbán Viktor napra pontosan 10 éve vezeti az országot. Egy lelkesítő videó is készült a miniszterelnök Facebookjára, de mi elkészítettük a saját verziónkat.

ezen a napon

A Hells Angels sztorija a kispolgári létet megvető lázadókkal indult, polgárpukkasztással folytatódott és szervezett bűnözésbe torkollt.

A röplabda nagy korszakának kapitánya, Kotsis Attiláné 90 éves. Elmesélte, hogyan futtatta fel a sportágat itthon, Eb-döntősök lettek, olimpiai bronzért játszottak. Férjét, apját is internálták, a Biszku lányokat az olimpiai csapatba kellett tennie 76-ban.

Fiókaröptetési időszak van, könnyen járhat úgy az ember, mint a Várban megtépett turista. Miért csinálják ezt a varjak, és mit lehet tenni ellene?

Ahogy Szalahot földre vitte, az egy zseniális megoldás, de fociban egy veszélyes és sunyi húzás. A húsz éve kempózó Gergő meg is mutatja, miért. Az egyiptomi örülhet, hogy megúszta durva sérülés nélkül.

Rovatok