Index Vakbarát Hírportál

Kábítószer-nagykereskedőt fogtak Kispesten

2017. december 7., csütörtök 14:23

A csepeli rendőrök elfogták azt a kábítószer-kereskedőt, akitől korábban szintén dílerek vettek drogot továbbértékesítésre - közölte a rendőrség.

Április 11-én a csepeli rendőrök négy kábítószer-kereskedőt fogtak el, és a házkutatásokkor 313,77 gramm marihuánát, valamint 1,1 gramm amfetamint foglaltak le. Az üggyel összefüggésben a nyomozók beazonosították azt a férfit, akitől korábban a dílerek a kábítószert vették. A rendőrök a 24 éves budapesti Gy. Krisztiánt december 5-én este fogták el kispesti házában, ahol a házkutatáskor több mint 1,5 kilogramm marihuánát találtak, ennek értéke megközelíti a hárommillió forintot.

Elfogásakor a házban volt egy fogyasztó, és a házkutatás közben megérkezett egy másik férfi is, aki szintén kábítószert akart venni. A rendőrök a két fogyasztót is elfogták, ellenük kábítószer birtoklása miatt indítottak nyomozást.

Gy. Krisztiánt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, indítványozták előzetes letartóztatását. 

Rovatok