Index Vakbarát Hírportál

Bors: Más is szerepet játszhatott VV Fanni eltűnésében

2017. december 9., szombat 09:24 | aznap frissítve

Félig beismerte tettét a VV Faniként ismert Novozánszki Fanni eltűnése és halála miatt letartóztatott B. László, ezt a férfi ügyvédje mondta a Borsnak.

Az előzetes letartóztatásban lévő B. László ügyvédje azt mondta: ügyfelét folyamatosan ki­hallgatják, és együttműködik a rendőrséggel. B. László a rendőröknek azt mondta: ismerte és kapcsolatban állt Novozánszki Fannival, azt azonban tagadja, hogy megölte volna a 24 éves lányt.

A férfi bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni, jelentette ki az ügyvéd. Állítása szerint a rendőrök egy német rendszámú BMW-t is keresnek, de B. László nem BMW-t bérelt.

Arra a kérdésre, hogy többen is részt vehettek-e a prostituáltként dolgozó nő eltűnésében, és a német rendszámú autóban ülő ember követhette-e el a gyilkosságot, az ügyvéd azt mondta:

Bingó! Így van!.

Magyarázata szerint ezért sem ismerte el az em­berölést B. László. 

Az Országos Rendőr-főkapitányság ugyanakkor a Bors kérdésére azt közölte:  az ügyben egy nőt eltűntként keresnek,

to­vábbi személyt, il­letve járművet nem köröznek.

A november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni holttestét már nem a Du­nában, hanem Veszprém me­gye erdős területén keresi a rendőrség, miután  a B. László által bérelt autó GPS-jelei Budapest és Veszprém közötti mozgást mutattak.

Rovatok