Index Vakbarát Hírportál

Blikk: Megbukott a poligráfos vizsgálaton a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

2018. április 24., kedd 09:00

A Blikk úgy tudja, megbukott a hazugságvizsgálaton B. László, aki azzal gyanúsítanak, hogy megölte Novozánszki Fannit. A lap szerint az összes kritikus kérdésnél jelzett a műszer, ami arra utalhat, hogy a férfi nem mondott igazat.

VV Fanni családjának ügyvédje azt mondta, a rendőrség jó nyomon jár, és rengeteg adatra alapozva gyanúsítják Fanni megölésével B. Lászlót, még ha ezt a férfi és volt ügyvédje vitatja is. Szerinte ha valóban megbukott a poligráfos vizsgálaton a férfi, akkor az azt jelentheti, hogy erősen köze lehet a lány eltűnéséhez.

Lichy József ügyvéd szerint ha a holttest előkerül, az választ adhat számtalan kérdésre, de anélkül is lehet bizonyítani valakinek a bűnösségét. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség búvárokkal kutatta át a Duna szalkszentmártoni részét, a kikötőnél, de a holttestet most sem találták meg.

Az előzetesben ülő B. László pár hete a Borsnak azt üzente, hogy bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt. A rendőröknek azt mondta, ő látható a kamerafelvételeken, amint az ájult lányt cipeli le a lépcsőn és beteszi egy autóba, de aztán átadta őt két ismeretlen férfinek.

Rovatok