Index Vakbarát Hírportál

A Jobbik beperli Volner Jánost

2018. november 11., vasárnap 10:45

"A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt. Perek indulnak továbbá azon, magukat sajtóterméknek nevező orgánumok ellen is, akik átvették Volner hazugságait. Sajnálatos, hogy Volner János manapság a kormánymédia első számú celebjeként tetszeleg, ahelyett, hogy Novák Előd új pártjának gazdasági kabinetjét fejlesztené..." - írja vasárnapi közleményében a Jobbik.

Volner Jánost - 17 támogató, négy ellenző és három tartózkodó voks mellett - október 5-én zárta ki soraiból a Jobbik-frakció, miután egy körlevélben ment neki a Jobbik vezetőinek. Emiatti tiltakozásul lépett ki a képviselőcsoportból Apáti István és Fülöp Erik is. Volner és a Jobbik között azóta folyamatos a harc, üzengetés, kiteregetés, vádaskodás, leleplezés, visszavágás.

Volner János, Apáti István és Fülöp Erik november 7-én jelentették be, hogy a Toroczkai-Dúró-féle Mi Hazánkban folytatják a politizálást, arról pedig szombaton számoltunk be, hogy képviselői csoportot alakított az Országgyűlésben a Mi Hazánk Mozgalom. Ahogy arról korábban bővebben írtunk, frakciót alakítani a mostani szabályok szerint nem tudnak a fenti politikusok, pedig nyilván felsorolhatatlanul nagyobb a mozgásterük lenne, mint akárhány független képviselőnek.

Rovatok