Index Vakbarát Hírportál

Vona Gábor politikai workshopot tart

2018. november 18., vasárnap 20:40

"Nagyon hosszú ideig jártam a politika nehéz ösvényén, 20 évig foglalkoztam pártpolitikai szinten közélettel, ebből 12 évig voltam egy pártnak, a Jobbiknak az elnöke. Amely a vezetésemmel 1%-ról a legerősebb ellenzéki párttá vált. És nyolc évek keresztül az országgyűlésben küzdöttem, harcoltam az országomnak, a hazámnak, a nemzetemnek a javáért. Ezen időszak alatt nagyon sok tapasztalat összegyűlt, és úgy érzem, itt az idő, hogy ebből, amit csak tudok és amit csak lehet átadjak másoknak is. Ezért úgy döntöttem, hogy egész napos workshopot szervezek, hogy átadjam ezt a tudást"

- mondja vasárnapi videójában Vona Gábor.

A volt pártelnök honlapján azt írja, a politikát így nem könyvekből, hanem a frontvonalból ismeri, szóval itt az ideje, hogy átadja a tudását. Egynapos kurzust hirdet 7000 forintért, amiről azt írja, az menjen, aki gyakorlati tudást szeretne. A tíztől hétig tartó kurzuson a sok tapasztalat mellé korlátlan kávéfogyasztás is jár, derül ki az oldaláról.

Vona a választások után lemondott, majd vloggerként kezdett tevékenykedni. Választások után néhány hónappal azt mondta, így visszatekintve nem lehetett más kimenetele ennek a választásnak, és ma már azt is csodának érzi, hogy ennyi szavazatot kaptak a választáson.

Rovatok