Index Vakbarát Hírportál

Előkerült a lányával eltűnt biztonsági őr

2019. április 23., kedd 09:22

A rendőrség körözést adott ki a dunavarsányi R. Zoltánra és lányára, a 17 éves R. Natáliára, akik szombat este tűntek el otthonukból. A Bors értesülése szerint egy volt rendőrt keresnek, aki nemrég szerelt le - ezt a rendőrség később cáfolta, ld. a frissítést a cikk végén. A biztonsági őrként dolgozó férfi és lánya búcsúlevelet hagytak otthonukban, de mindkettőt a lány írta kézzel.

A férfi felesége és a lány nevelőanyja a lapnak azt mondta, hogy a férfinek van fegyvertartási engedélye és feltehetően a pisztolyt is magával vitte. A nő nagyon aggódik, és bízik benne, hogy épségben előkerülnek szerettei, akik között nagyon erős kapcsolat volt.

Ha látja őket, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.

Frissítés 12:20: András Tamás, a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivője cáfolta a hírt, hogy a férfi korábban rendőrként dolgozott volna. Mint mondta, a biztonsági őrt és lányát továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Frissítés 13:15: A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi és lánya épségben előkerült. A rendőrök Dunavarsány külterületén gyalogosan sétálva látták meg őket. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok