Index Vakbarát Hírportál

Elstartolt a Strand Fesztivál, megtudtuk, mely előadókat várják a legjobban

2021. augusztus 18., szerda 21:42 | aznap frissítve

Szerdán megnyitotta kapuit a Strand Fesztivál, amely ezúttal kétszer öt napig, Balatonvilágoson várja a közönséget. A nyitás pillanatában az Index stábja is a helyszínen volt, hogy kiderítse, mit szólnak a fesztiválozók az új környezethez, és mely előadókat várják a legjobban.

Ahogy korábban az Index is megírta, idén nem Zamárdiban, hanem Balatonvilágoson, a Club Aliga területén rendezik a Strand Fesztivált – egy kisebb, ám barátságosabb környezetben várják a kikapcsolódni vágyókat a szervezők. Újdonság még, hogy ezúttal kétszer 5 napig zajlanak a tó partján a koncertek, színpadra állnak a legnépszerűbb magyar előadók, de külföldi fellépők is érkeznek. A rendezvény programjáról itt írtunk részletesen.

A kapunyitás pillanatában az Index stábja is a helyszínen volt, a fesztiválozók közül többen el is mesélték, milyennek találják az új helyszínt, és az is kiderült, hogy a korai érkezők mely előadókra kíváncsiak leginkább. Néhány kérdés erejéig Horváth Tamást is sikerült elcsípni, aki korábban soha nem lépett fel a Strandon.

A rendezvényen egyébként a koncertek mellett nagyon sok játékos programmal is készülnek, illetve a STRAND Kávéházban több hírességgel is találkozhat napközben a közönség. Velük a helyszínen Könyves Dina, illetve Réti Nóra beszélget, az interjúk közül ötöt pedig az Index felületén is meg lehet majd tekinteni.

Elstartolt a Strand Fesztivál

   

Rovatok