Index Vakbarát Hírportál

Újabb plázát ad el Demján

2014. március 11., kedd 15:13

A Trigranit Fejlesztési Zrt., az Europa Capital és a Lengyel Államvasutak (PKP) értékesítették a Poznan City Center bevásárló- és szórakoztatóközpontot - közölte a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Trigranit.

Az 58 ezer négyzetméter bérbeadható területtel és 164 ezer négyzetméter beépített területtel rendelkező komplexumot a Resolution Real Estate Fund IV és az ECE Prime European Shopping Centre Fund vette meg.

A TriGranit által fejlesztett bevásárló- és szórakoztatóközpont 2013 októberében nyílt meg, kevesebb mint két évvel az építési munkálatok megkezdése után. A központ része egy új közlekedési csomópont is, busz- és vasútállomással. A Poznan City Center (PCC) megnyitásának alig négy hónapja alatt közel ötmillió látogatót fogadott, meghaladva a 40 ezer főt naponta.

A TriGranit szerint poznani projektjüket a bérlői beruházásokat is beleszámítva 385 millió euró értékben fejlesztették a lengyel vasúttal és a Europa Capital befektetői csoporttal közösen. A háromszintes bevásárlóközpont 230 üzlettel és 35 vendéglátóhellyel, 1500 parkolóval rendelkezik. 

Rovatok