Index Vakbarát Hírportál

1 kiló kokain volt az izgatott férfi gyomrában

2017. szeptember 9., szombat 10:08

A müncheni reptér vámosainak feltűnt, hogy egy Hollandiából éppen megérkező férfi rettenetesen feszült, és izgatott. Egy gyors vizsgálat után kiderült, hogy nem volt véletlen az izgalom, ugyanis elképesztő mennyiségű kokaint találtak a gyomrában. 

A 26 éves férfi útján Olaszország lett volna a végállomás, de amikor ezzel kapcsolatban kérdezték, folyamatosan összezavarodott, és egymásnak ellentmondó válaszokat adott a kérdésekre. 

Egy gyors drogteszt kimutatta, hogy a férfi érintkezett kokainnal, de nem találtak kábítószert sem a testéhez rögzítve, sem pedig a csomagjában. A csempészt ezután átvitték egy közeli kórházba, ahol megröntgenezték a férfi felsőtestét, és ott gyomorsavnak ellenálló csomagolásban majdnem egy kiló kokaint találtak. 

A nap során a férfi testéből 95 csomag került elő, és elegánsan csak annyit mondott a rendőrségi szóvivő, hogy a tasakok természetes úton távoztak. A szóvivő kitért arra is, hogy a lenyeléssel történő csempészés nagyon kockázatos, mert a legtöbb esetben ha csak egy csomag kiszakad, a csempész meghal túladagolásban. 

(via thelocal.de)

Rovatok