Index Vakbarát Hírportál

Las Vegasban is életet mentett egy mobiltelefon

2017. október 5., csütörtök 16:37

Életet mentett egy iPhone a Las Vegas-i tömeggyilkosság idején, írja az Independent. A telefonról egy taxisofőr készített képet, miután a tulajdonosát biztonságos helyre vitte. Róla csak annyit tudni, hogy egy nő, a nevét nem hozták nyilvánosságra.  A Twitteren keringő képen látható, hogy a lövedék teljesen összezúzta a telefon alját és fémkeretét, a kijelzője is károsodott. Több részletet nem közöltek a szerencsés esetről.

Incredible! Gunman's bullet hit a woman's iPhone in hand fleeing the firing. Just inches away from her body -via Scott Nish #LasVegasStrong pic.twitter.com/K7923JP3pc

— Jason K. Morrell (@CNNJason) 2017. október 3.

A 64 éves Stephen Paddock helyi idő szerint vasárnap késő este ötvenkilenc embert megölt és csaknem ötszázat megsebesített, amikor golyózáport zúdított egy countrykoncert 22 ezres közönségére a Mandalay Bay szálloda 32. emeletéről.

Idén májusban a manchesteri robbantáskor is a telefonjának köszönhette életét egy nő. Lisa Bridgett súlyos sérülésekkel, de túlélte azt a pillanatot, amikor az Ariana Grande-koncert után felrobbantotta magát egy öngyilkos merénylő. A bombából kirepülő anyacsavart eltérítette és le is lassította a füléhez szorított telefon.

Rovatok