Index Vakbarát Hírportál

Rodman tudja, mi az, amit Kim Dzsongun mindennél jobban akar

2017. december 11., hétfő 18:17

Dennis Rodman egyenesen Donald Trump amerikai elnökhöz fordult, hadd utazhasson Észak-Koreába békenagykövetként, írja a Guardian.

A korábbi kosárlabdasztár szerint a világon nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy mit tudna elérni, amennyiben beengedik Észak-Koreába, ahol egyébként már ötször járt, és Kim Dzsongunt barátjaként emlegette több alkalommal.

Ha odamehetnék, akkor leülnénk egy vacsora és egy bor mellett beszélgetni, jókat nevetnénk, én pedig végezném a dolgomat 

- beszélt a nagy terveiről. 

Azt is elmondta, hogy Donald Trump fülét már a beiktatása óta rágja, hadd látogathassa meg az általa csak Marsallként emlegetett Kim Dzsongunt békenagykövetként, mivel tisztában van azzal, hogy mi az, amit az észak-koreai diktátor mindennél jobban szeretne.

Rodman ezt egyébként csak személyesen Trumpnak hajlandó elárulni. 

Az önjelölt diplomata a Pekingben adott interjúban beszélt arról is, hogy az amerikai külügy nem ajánlotta neki, hogy Észak-Koreába utazzon, mivel elég feszült a helyzet a két ország között. Az Egyesült Államok az Észak-Koreában raboskodott egyetemista,Otto Warmbier halála miatt szeptember elsejétől tiltotta meg, hogy az állampolgárai beutazzanak az ázsiai országba. 

Rovatok