Index Vakbarát Hírportál

Újabb színésznő pereli Weinsteint nemi erőszak miatt

2017. november 15., szerda 13:33

Beperelte egy egyelőre meg nem nevezett színésznő Harvey Weinstein, mert állítása szerint a szeme láttára maszturbált, majd megerőszakolta őt, írja a TMZ.

A feljelentés szerint Weinstein és a nő 2011 óta ismerték egymás, de az eset négy évvel később történt. A színésznő és a producer a Marco Polo című Netflix-sorozat miatt találkoztak egy hotelben, ahol Weinstein megragadta a nő csuklóját, a másik kezével pedig önkielégítést végzett egészen az ejakulációig.

Egy évvel később ugyanitt találkoztak, hogy megünnepeljék a színésznő jövendőbeli munkáját a mindössze két évad után elkaszált sorozatban. Az ünneplésnek végül az lett a vége, hogy Weinstein kikéredzkedett a mosdóba, egy köntösben tért vissza, a nőt az ágyra lökte, lehúzta róla a farmert, és elkezdte orálisan kielégíteni. A színésznő próbált védekezni, eltolni a férfi fejét magától és kérte, hogy fejezze be, de a férfi a súlyát és erejét kihasználva rávetette magát, és óvszer nélkül behatolt. A nő állítása szerint végül az állást sem kapta meg a Weinstein cége által készített sorozatban.

Azt is állítja, hogy a Weinstein Company tisztában volt azzal, hogy a producer rendszeresen állásajánlatokkal próbál színésznőket szexuális együttlétre rávenni.

A cég minden olyan vádat tagad, amiben azt állítják, hogy Weinstein mások akarata ellenére létesített szexuális kapcsolatot, sőt, azt állítja a producer, hogy minden őt vádoló nővel közös megegyezéssel folytattak szexuális kapcsolatot.

Rovatok