Index Vakbarát Hírportál

A maszturbálós botránya óta először állt színpadra Louis CK

2018. augusztus 28., kedd 18:46

Valamivel több mint tíz hónappal azután, hogy Louis CK elismerte, hogy akaratuk ellenére valóban többször maszturbált nők előtt, a magyar származású, de amerikai standup-komikus újra színpadra állt, írja a New York Times.

A tapssal és ovációval fogadott Louis CK vasárnap este a New York-i Comedy Cellar színpadán tért vissza, ahol meglepetésvendégként szórakoztatta a közönséget mintegy 15 percen keresztül. A beszámolók szerint ezalatt végig hozta a formáját, de egyetlen alkalommal sem reflektált a maszturbálós ügyre.

Ahogy a hír terjedni kezdett, több komikus is felszólalt CK visszatérése miatt, főleg a Twitteren. Bris Farley szerint például Louis CK száműzését a szakmából nem valami enyhe büntetésnek szánták, hanem egy fontos munkabiztonsági kérdés volt, míg Allie Goertz azt hangsúlyozta, nagyon rossz üzenete van annak, hogy CK ilyen korán visszatérhetett, pedig hisz abban, hogy az emberek megváltozhatnak, írja a BBC.

Comedy Cellar tulajdonosa, Noam Dworman szerint hétfőn mindössze egy ember panaszkodott arra, hogy nem tájékoztatták a nézőket Louis CK szerepléséről, így esélyük sem volt eldönteni, hogy meg szeretnék-e majd nézni a zaklatási botránya miatt parkolópályára került komikus visszatérését, vagy sem. A tulaj állítása szerint azonban többen is megkeresték, mert nagyon örültek CK szereplésének.

A helyet vezető Dwormant egyébként szintén meglepte, hogy CK ilyen korán visszatérhetett, így azokat is megérti, akiket a szereplése felzaklatott. Azt mondja, nehéz volt döntenie, mert bár nagyon fontosak számára a vendégek (minden egyes panaszt egy-egy késszúrásként élt meg), egyúttal azt is gondolja, hogy a múltban elkövetett hibákért nem feltétlenül kell egy életen át vezekelni.

Louis CK 2016-ban Magyarországon is fellépett, itt írtunk róla.

Rovatok