Index Vakbarát Hírportál

Akciójelenetekkel jön a Gyilkosság az Orient expresszen

2017.09.22. 09:33

Megérkezett az új, az előzőnél némileg mozgalmasabb előzetes a Gyilkosság az Orient expresszenhez. Agatha Christie híres regényét többször megfilmesítették már, a legismertebb verzió 1974-ben készült olyan sztárokkal, mint Lauren Bacall, Albert Finney, Ingrid Bergman, Sean Connery, Vanessa Redgrave.

Az új verzió rendező-főszereplője, Kenneth Branagh (értelemszerűen Poirot felügyelő szerepében) megpróbált még ennél is több sztár pakolni a filmjébe, így a 2017-es változatban többek között Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Judi Dench, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Derek Jacobi, Josh Gad és a Star Wars folytatások főszereplője, Daisy Ridley játszik.

A film első előzetese nem volt túl meggyőző, leginkább az tűnt fel belőle mindenkinek, hogy Kenneth Branagh-nak mennyire furcsán áll a Poirot-bajusz. A mostani, közel kétperces előzetes egy fokkal izgalmasabb lett, úgy tűnik, hogy Branagh egy-két akciójelenetet is pakolt a filmbe. De továbbra is igaz, hogy a Gyilkosság az Orient expresszen azoknak lesz igazán érdekes, akik nem látták a korábbi filmeket, nem olvasták a könyvet, vagy hozzám hasonlóan egyszerűen elfelejtették, hogy ki volt a gyilkos, akit a felügyelő a luxusvonat utasai között keres. 

A film november 10-től látható a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!