Index Vakbarát Hírportál

Harvey Weinstein öngyilkossággal fenyegetőzött

2017.10.12. 15:34

Lényegében óráról órára nő azok száma, akik azt állítják, hogy Harvey Weinstein filmproducer zaklatta őket. Hogy csak a leghíresebbeket említsük, az elmúlt 24 órában Cara Delevingne modell és színésző, Léa Seydoux francia színésznő és Lauren Sivan tévériporter mesélte el, hogy a producer molesztálta őket. Sivan arról beszélt, hogy Weinstein maszturbált előtte, míg Seydoux egy, a The Guardienre írott cikkben mesélte el, hogyan támadt rá a producer egy hotelszobában. A színésznő beszámolója szerint Weinstein egyszerűen rávetette magát, és mivel elég nagydarab férfi, csak kemény küzdelem után tudta kiszabadítani magát. Ő is hozzátette, amit az áldozatok jelentős része: a filmszakmában szinte mindenki tudott ezekről az esetekről, de senki nem tett semmit.

Harvey Weinstein a botrány kirobbanása óta nem nyilatkozott, csak közlemények útján kommunikált. A lánya háza előtt várakozó paparazzókkal viszont szóba állt, és azt kiabálta nekik, hogy nincs jól, segítségre van szüksége. A TMZ-n látható videóban hozzáteszi, hogy mindenki követ el hibákat, és mindenki megérdemel egy második esélyt. Azt is a fotósok fejéhez vágja, hogy ő mindig lojális volt velük, ellentétben azokkal, akik úgy kezelték őket, mint egy darab szart. (Itt nyilván az A listás sztárokra gondol, akik sorra jelentik ki, hogy elítélik azért, amiket elkövetett.)

Korábban egyébként kihívták a rendőrséget Weinstein lányának házához, mert a producer egy családi vitában öngyilkossággal fenyegetőzött. A TMZ egyébként úgy tudja, hogy Weinstein egy magángéppel egy arizónai rehabilitációs központba utazott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!