Index Vakbarát Hírportál

Nemsokára kiderül, milyen király lesz a Fekete párduc

2017.10.16. 16:53

Megérkezett a Marvel filmes univerzum legújabb filmjének, a Fekete párducnak a végleges előzetese. Ryan Coogler (Creed - Apolló fia) filmjét február 15-én mutatják be a hazai mozik, és ebből derül majd ki, hogyan is néz ki az afrikai Wakanda, amiről eddig csak hallani lehetett.

A két és félpercnyi előzetes leginkább a hangulatra koncentrál, hogy megmutassa a legfontosabb szereplőket, illetve az akciókat, a történetet illetően elég visszafogott. Az látszik, hogy jól megágyazott a filmnek az Amerika Kapitány: Polgárháború. Itt már elég fontos szerepet kapott a Fekete Párduc, vagyis T’Challa (Chadwick Boseman), de ebben a filmben tűnt fel Martin Freeman, illetve Andy Serkis karaktere is, akik mind fontos szerepben térnek majd vissza. (Utóbbi színésszel nem olyan régen interjúzott az Index, ami itt olvasható.) A főgonoszt a Creed főszereplője, Michael B. Jordan alakítja, de fontos szerephez jut Lupita Nyong’o és Forest Whitaker karaktere is.

Látványos akciókban ez a Marvel-film sem fog hiányt szenvedni, és ezzel a Marvel univerzumon belüli diverzitás is komoly támogatást kap, hiszen ez lesz az első filmjük egy színesbőrű szuperhősről.

Ne maradjon le semmiről!