Index Vakbarát Hírportál

Cicázik a rendőrökkel a XX. századi Rózsa Sándor

2017.10.17. 07:04

Megérkezett a második előzetes Antal Nimród várva várt életrajzi akciófilmjéhez, A Viszkishez, amiben a címszereplő Ambrus Attila történetét követhetjük nyomon, egész pontosan azt, hogyan is lesz belőle a viszkis rabló, aki a kilencvenes évek legendás – és az akkor indult kereskedelmi tévék által eléggé futtatott – bűnözője.

November 23-án jön

A második előzetes folytatja az első hagyományát: lesz ebben a filmben autós üldözés, bankrablás, ivászat, hoki, sőt, most még hozzácsaptak egy kis szexet is. Az különösen jó, hogy az elejére bevágták Juszt Lászlót, aki a korszak bűnügyi harsonájaként kicsit kontextusba helyezi Ambrus Attila történetét azoknak is, akik még nem éltek akkor.

A film főszereplői Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Klem Viktor és Gazsó György lesznek, a zenét Yonderboi írta hozzá. A 126 perces akciófilmet Antal Nimród írta és rendezte, és 2017. november 23-án mutatják be a mozik.

A filmről mi is sokat írtunk már: az első sajtótájékoztató után a forgatásra is elmentünk, az első jelenetfotókból pedig galériát közöltünk. Az első előzetest itt lehet megtekinteni.

Ne maradjon le semmiről!