Index Vakbarát Hírportál

Máris látható, hogyan vette át Kevin Spacey szerepét Christopher Plummer

2017.11.29. 12:13

Csak két héttel ezelőtt jelentette be Ridley Scott, hogy kivágja A világ összes pénze című filmjéből annak egyik főszereplőjét, a többek között kamasz fiúk szexuális zaklatásával vádolt Kevin Spacey-t. Most pedig már meg is jelent az első előzetes, amelyben a szerepet már Christopher Plummer játssza.

2018 januárjában mutatják be nálunk Ridley Scott új filmjét, A világ minden pénzét, ami egy megtörtént esetet, a hatalmas vagyonnal rendelkező Getty-család egyik tagjának elrablását mutatja be.

A filmben Michelle Williams játssza a Getty-családba beházasodó anyát, akinek a fiát az olasz maffia elrabolja. A fiú szabadulásáért cserébe 17 millió dollárt követelnek, úgy meg kell győznie apósát, John Paul Gettyt, hogy legalább valamennyit segítsen, de egy magánnyomozó kivételével (Mark Wahlberg), egy fillért sem hajlandó kifizetni.

Persze most már senki nem a film sztorijáról beszél, hanem egy szinte példátlan döntésről: a Weinstein-botrány eddigi legkonkrétabb hatása a filmművészet praktikus oldalára az volt, hogy Ridley Scott kijelentette, bár már leforgatták vele az Amerikában már karácsony előtt mozikba kerülő filmet, kivágja az összes jelenetet, amelyben Kevin Spacey szerepelt, és újra felveszi azokat Christopher Plummerrel.

És nem is lacafacázott sokat, már meg is jelent az első trailer, amelyben a valóban idős Plummer szerepel, nem pedig az idősre maszkírozott Spacey.

De azért akit az is érdekel mégis, hogy mi fog történni a filmben, az inkább a már hatályon kívül helyezett, előző előzetest nézze meg, abból még ki is derül valami.

Ne maradjon le semmiről!