Index Vakbarát Hírportál

8 nő többet ér, mint 11 férfi

2017.12.19. 15:23

Jövő nyáron érkezik a mozikba az Ocean's Eight című film, ami a George Clooney és Brad Pitt főszereplésével készült Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi, később trilógiává bővült Steven Soderbergh-filmnek az újragondolása, női szereplőkkel. A film spin-off és folytatás lesz egyben, mert bár az eredeti trilógiában soha nem hallottunk róla, de az ottani főszereplőnek, Danny Oceannek (George Clooney) volt egy testvére, akit most láthat majd először a közönség. Őt alakítja Sandra Bullock.

Ő lesz az, aki a börtönből szabadulva egy újabb balhén töri a fejét, amihez elkezd egy különös csapatot összetrombitálni. A csapat tagjait csupa ismert színésznő alakítja: Cate Blanchett,Helena Bonham Carter,  Rihanna, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina és  Anne Hathaway is csatlakozik a rabláshoz.

Célpontjuk az amerikai MET-gála, ahonnan 150 millió dollár értékben akarnak ékszereket lopni. Ez New York egyik legnagyobb társasági eseménye minden évben, így a film is tele lesz hírességek cameóival, néhányról már lehet is tudni. Feltűnik például  Dakota Fanning, Matt Damon, Anna Wintour, Kim Kardashian West, Kendall és Kylie Jenner, Olivia Munn, Katie Holmes, Zayn Malik, Zac Posen, Adriana Lima és Serena Williams is legalább 1-2 pillanatra a filmben. Férfiszereplők is lesznek azért a történetben, az előzetesben látható is közülük James Corden, Richard Armitage és Damian Lewis is.

Az Ocean's 8-at Gary Ross rendezi, a forgatókönyvet szintén ő írta, Olivia Milchcsel közösen.

Ne maradjon le semmiről!