Index Vakbarát Hírportál

Könnyű egyszerre szeretni és gyűlölni Margot Robbie-t

2017.12.20. 05:06

Korábban már írtunk róla, hogy Margot Robbie következő filmjében Tonya Harding műkorcsolyázónőt alakítja, aki azzal vált híressé, hogy a 90-es évek közepén megverette legnagyobb vetélytársát, hogy annak esélye se legyen elindulni a válogatón. Erről bővebben ebben a cikkünkben lehet olvasni. A történetet most Craig Gillespie rendező (Frank) dolgozza fel filmjében, amit Magyarországon február 1-től lehet majd megnézni. A feliratos előzetes pedig az Indexen debütál.

Az előzetesből kiderül, hogy a történt klasszikus életrajzi film stílusban érinti a sportoló életének elég sok szakaszát, a gyerekkortól elkezdve a versenyeken át, az egészen zűrös ügyekig. Már ennyiből látszik, hogy Allison Janney nagyszerűen játszik az édesanya szerepében. Tonya szerelmét Sebastian Stan alakítja, aki csak néhány pillanatra tűnik fel az előzetesben, de láthatjuk bajusszal és anélkül is.

A filmet három Golden Globe-díjra jelölték, köztük a legjobb vígjáték kategóriában, illetve Margot Robbie a legjobb vígjáték főszereplők mezőnyében versenyez, Allison Janney pedig a legjobb mellékszereplő kategóriában.

Ne maradjon le semmiről!