Index Vakbarát Hírportál

Charlize Theron dobja piacra a marihuánát

2018.01.18. 13:09

 A Gringo egy egészen különös fekete komédiának ígérkezik olyan színészekkel a főszerepben, mint David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried és Thandie Newton. Theron egy olyan gyógyszervállalat egyik vezetőjét alakítja, amelyik most készül piacra dobni a marihuánát tabletta változatban. A bonyodalmat az okozza, hogy a David Oyelowo által játszott középvezetőt küldik Mexikóba a termékkel, de elrabolja a kartell. Elindul a mentőakció, de látszólag ebben a filmben senki sem kompetens igazán, amitől remélhetőleg a végeredmény majd vicces lesz.

A filmet Nash Edgerton rendezi, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje. Az előzetes alapján olyan vígjátékra lehet számítani, amiben karikatúrák és nem valódi emberek szerepelnek. Charlize Theron nagyon élvezi, hogy egy ilyen valóságtól elrugaszkodott figurát alakít, a trailerben látható jeleneteiben legalábbis mindent belead. A többi jelenetből viszont nem ilyen egyértelmű, hogy végig ez marad-e a film hangulata, vagy csak a fontos szerepet kapó gyógyszergyári vezetők vannak ennyire eltúlozva.

A Gringo másik főszereplője David Oyelowo, aki a Selma című filmmel lett ismert, amiben Martin Luther King Jr.-t alakította, ez lesz az első komikus szerepe. Feleségét Thandie Newton alakítja a filmben, aki az előzetesből kimarad, de a hivatalos történetleírás szerint a történet egy pontján ő is belefolyik az eseményekbe.

A Gringo március 8-án érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!