Index Vakbarát Hírportál

Visszatért a sci-fihez a Hold rendezője

2018.01.31. 11:27

Duncan Jones a Hold és a Forráskód után újra sci-fit rendezett, most a Netflix számára: a Mute (Néma) első előzeteséből ugyan nem nagyon derül ki, hogy pontosan miről is fog szólni a film, de biztosan lesz benne egy erős igazságérzettel és ököllel megáldott, néma csapos, néhány android és sok akció.

A népes Skarsgård-színészcsalád második leghíresebb tagja, Alexander (a True Blood Ericje, a Hatalmas kis hazugságok erőszakos férje vagy a Zoolander egyik mellékszereplője) lesz az egyik főszereplő a filmben. A szerepéről egyelőre annyit tudni, hogy egy boldog párkapcsolatban élő, néma kocsmai mixert játszik, akinek egy napon elrabolják a barátnőjét, ő meg szeretné megtudni, hogy mi történt.

De ahogy az már ilyenkor lenni szokott, ehhez az alvilág keménykötésű figuráin keresztül vezet az út, ráadásul páran most a szokásosnál is keményebbek lesznek, mivel úgy tűnik, a jövőben (?) játszódó filmben androidok is szerepelni fognak. Skarsgård mellett Paul Rudd (a Jóbarátok Mike-ja vagy a Marvel-féle Hangya) és Justin Theroux (Jennifer Aniston férje, a Star Wars - Az utolsó Jedik kódfejtője) lesznek.

A Mute február 23-án kerül fel a Netflixre.

Ne maradjon le semmiről!