Index Vakbarát Hírportál

Még csak most tavaszodik, de máris ellopják a karácsonyt

2018.03.09. 16:43

Már öt éve megírtuk, hogy mivel a 2000-ben készült A Grincs című film rengeteg pénzt termelt, Hollywood pedig nagyon elégedett az elmúlt években Dr. Seuss meseíró könyveiből készült olyan filmes adaptációkkal, mint a Horton vagy a Lorax, új, animációs Grincs-film készül. Mostanra készült el az első előzetes.

És az első ízelítő alapján egyértelmű, hogy az alkotók senkit, de tényleg senkit nem akarnak elveszíteni a célközönségből, úgyhogy az elvileg szörnyen gonosz lény persze iszonyú cuki lesz a filmben, sőt, egy még nála is cukibb kiskutya is tüsténkedni fog benne, de ki tudja, talán a következő előzetesben talán már egy kiscica hozza majd el a cukiságapokalipszist.

Egyébként ebből a trailerből nagyjából annyi derül ki, hogy a Grincs elindul karácsonyi gonoszkodó-túrájára, és nem igazán szereti a kortárs popzenét.

Mindez nem is csoda, mivel a filmet ugyanazok készítik, akik a világ legcukibb filmjét, A kis kedvencek titkos életét is kitalálták, meg az Énekelj-t és a Grút. Grincs hangja pedig a szerencsés angol anyanyelvű nézők számára Benedict Cumberbatch lesz.

A filmet idén év végén mutatják be. Ja, és olvasták már 2000-es kritikánkat az előző Grincs-filmről?