Index Vakbarát Hírportál

Jude Law óriási lesz a Legendás állatok 2-ben

2018.03.14. 05:07

Megérkezett az első előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásához, ami Legendás állatok - Grindelwald bűntettei címmel kerül majd a magyar mozikba. A forgatókönyvet ezúttal is J.K. Rowling jegyzi, a rendező ismét David Yates volt, és Londonban forgott ez is a többi Harry Potterhez kapcsolódó filmhez hasonlóan.

A Legendás állatok 2 (ami most egy közel kétperces előzetest kapott) pár hónappal azután veszi fel a fonalat, ahol az első rész véget ért, ráadásul mindjárt két nagy sztárral teszi ezt: a címben szereplő Gellert Grindelwaldot Johnny Depp alakítja, egykori legjobb barátja, a fiatal Albus Dumbledore szerepében meg Jude Law látható.

Amikor a trailert nézzük, nem árt emlékeztetni magunkat: J.K. Rowling már akkor kész volt a Legendás állatok második részével, amikor az első rész még mozikba sem került. Az első előzményfilm egyébként kifejezetten jól teljesített a mozik kasszáinál, az Index meg az írta, hogy volt benne egy csomó jó dolog, de "nem lett több egy látványos, szórakoztató blockbusternél".

Az ötrészesre tervezett filmsorozat második darabja 2018. november 15-én kerül a hazai mozikba, a harmadik rész – a tervek szerint – 2020-ban, a negyedik 2022-ben, az utolsó pedig 2024-ben érkezik majd.

Ne maradjon le semmiről!