Index Vakbarát Hírportál

Látványos űrhajsza lesz a Han Solo-film

2018.04.09. 09:24

Kevesebb, mint 2 hónappal a bemutató előtt megérkezett a Solo: Egy Star Wars-történet előzetese. Az egyébként elég nehéz körülmények között született film körül elég nagy volt a titkolózás, korábban már érkezett egy előzetes, de még abból sem volt igazán egyértelmű, hogy milyen filmre is kell számítani. A mostani után már tisztult a kép.

Az eredettörténetből nyilván az érdekli legjobban az embereket, hogy hogyan találkozott Chewbacca és Han Solo, hogyan került hozzá a Millenium Falcon és ki volt az, aki miatt nyakig merült az alvilágban. Utóbbiba Woody Harrelson karaktere vitte bele. Ezenkívül néhány pillanatra még megnézhetjük, hogy milyen lesz az első sorban a Trónok harca című sorozatból ismert Emilia Clarke a filmben.

Az előzetes igyekszik megtalálni az egyensúlyt a karakterek vicces egysorosai és a látványos jelenetek között, bár inkább utóbbiak vannak túlsúlyban. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a filmet eredetileg Christopher Miller és Phillip Lord rendezte volna, akik viszont forgatás közben távoztak, a filmet pedig beugró rendezőként Ron Howard vezényelte le. Korábban kiderült már néhány információ a történetről is, ezt ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

A Solo: Egy Star Wars-történet hazai bemutatója május 24-én lesz, az előzetes mellett pedig egy új posztert is kiadtak, amit itt lehet megnézni:

Ne maradjon le semmiről!