Index Vakbarát Hírportál

Keanu Reeves nagyon megunta az akciót

2018.05.31. 11:49

Keanu Reeves többször nyilatkozta, hogy eléggé unja már az akciófilmeket, és sokkal szívesebben csinálna romantikus komédiákat meg musicaleket. Ennek szellemében mostanában csupa ilyet vállal, a Winona Ryderrel közös Destination Wedding után ezúttal a Netflixnek forgat egy romkomot. (Előtte azért elkészül a John Wick 3 is szerencsére, amin most dolgoznak New York-ban.) 

A Netflixre készülő film főszereplői Magyarországon kevéssé ismertek, Ali Wong és Randall Park. (Na jó, Park talán Az alelnök sorozatból egy kicsit mégis ismerős lehet.) Ők játsszák azt a párt, akik a gimiben szerelmesek voltak egymásba, de aztán tizenöt évig nem találkoztak. Amikor újra összefutnak, megint vonzódni kezdenek egymáshoz, a gond csak az, hogy az egyiküknek sokkal jobban bejött az élet, így teljesen más kasztban élik a mindennapjaikat. A nőből híres séf lett, akinek étterme van San Francisco-ban, míg a pasi még mindig otthon lakik, és nem túl sikeres zenészként próbál boldogulni.

Hogy Reeves kit játszik a filmben, azt egyelőre nem tudni. A romkom egyébként az Always Be My Maybe címet kapta, ami azért különös választás, mert ezzel a címmel 2016-ban már készült egy romantikus film. Az Always Be My Maybe-t jövőre mutatják be a Netflixen.  

Ne maradjon le semmiről!