Index Vakbarát Hírportál

A Csodanő és A Szikla együtt akcióznak

GettyImages-902728416
2018.06.12. 08:50

2017 legjövedelmezőbb női és második legjövedelmezőbb férfi filmsztárja, azaz Gal Gadot és Dwayne Johnson közös filmet készítenek Red Notice címmel, írja a Variety. Tavaly Gal Gadot a Wonder Woman hatalmas sikerének köszönhetően nem kevesebb, mint 1,4 milliárd dollárt hozott Hollywoodnak, míg A Szikla 1,5 milliárddal zárta az évet. Ennek fényében nem meglepő, hogy a producerek egy filmben akarták látni őket, ami bármennyire is jó lett volna, nem egy Cannes-i díjesélyes dráma, hanem egy műkincsrablásos akció-vígjáték lesz.

A filmben Johnson egy Interpol ügynököt alakít, aki megpróbálja elkapni a világ leghíresebb műkincstolvaját. Valószínűleg őt fogja Gadot alakítani. A Red Notice-t ugyanaz a csapat készíti, akikkel Johnson előző akciófilmjét, a Felhőkarcolót készítette. (Ez a film hamarosan, július 12-én érkezik a magyar mozikba.) A rendező, Rawson Marshall Thurber nemcsak ebben a filmben dolgozott együtt A Sziklával, közösen csinálták a méltán elfeledett Központi hírszerzést is.

De mielőtt a közös munkába belevágnának, Gadot természetesen befejezi a Wonder Woman 2-t, Johnson pedig a Jumanji folytatását, aminek meglepetéssikere után a stúdió azonnal folytatást akart. (Még mi sem tudtuk utálni, a kritikánkat itt lehet elolvasni  róla.) A Red Notice forgatása jövő tavasszal kezdődik, a mozikba pedig 2020. június 12-én kerül majd. 

(Borítókép: Dwayne Johnson és Gal Gadot az 2018-as Oscár-gálán -  Paul Drinkwater / NBCUniversal / Getty Images)

Ne maradjon le semmiről!