Index Vakbarát Hírportál

Dráma a grillezett csirkemell árnyékában

2018.06.27. 13:59

Vannak olyan filmek, amiket nagyon nehéz itthon eladni, ilyen például a Support the Girls című függetlenfilm, pedig az előzetese alapján simán megérne egy moziforgalmazást. Viszont pont azárt eladhatatlan, amiért a Hooters nevű étteremhálózat sem lesz sikeres soha nálunk: minket valahogy nem vonzanak azok a kocsmák/bisztrók, ahol az a nagy truváj, hogy hasig érő, mélyen dekoltált pólóban szolgálják fel a pacalt.

Márpedig a film egy ilyen helyről szól, ráadásul a főszereplői között egy igazi húzónév sincs (Regina Hall, Haley Lu Richardson, Dylan Gelula, AJ Michalka, Shayna McHayle, Lea DeLaria, James Le Gros, Jana Kramer, Brooklyn Decker, Lawrence Varnado). A rendező a függetlenfilmes Andrew Bujalski (Computer Chess, Méhviasz).

A történet egy olyan sportbárban játszódik, ahol nő a főnök, a pincérlányok meg a mellükkel és a széles mosolyukkal hajtanak a minél nagyobb jattra. Aztán egy nap minden összejön, és egymást követik a személyes drámák, mi meg ezt nézzük végig. Amerikai bemutató: augusztus 24, az Amazonon 28-tól streamelhető.

Ne maradjon le semmiről!