Index Vakbarát Hírportál

Tim Burton újra varázsolhat mindenki kedvenc meséjével

2018.06.29. 12:24

Ha van ember, aki esetleg képes lehet arra, hogy jó élőszereplős filmet készítsen Dumbo, a repülő kiselefánt meséjéből, akkor az Tim Burton, az Ollókezű Edward rendezője, a Karácsonyi lidércnyomás producere. Más kérdés, hogy ő is jó ideje mélyrepülésben van, de a hatalmas füleivel a levegőben vitorlázó elefánt sztorija talán majd újra helyrepofozza a fantáziáját.

A lassan nyolcvanéves rajzfilm Burton-féle remake-jének főszereplőjét Colin Farrell alakítja, aki a háborúból hazatérve folytatja cirkuszi karrierjét, méghozzá épp ott, ahol Dumbo megszületik. A nagy fülei miatt csúfolt bébielefántról viszont hamarosan kiderül, hogy repülni is tud, aztán Farrell filmbeli gyerekeivel beindul a sztori, lesznek könnyek, ellágyulás és minden, ami egy családi filmhez kell.

 A film 2019. március 28-án érkezik a magyar mozikba, és szerepelni fog még benne Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito és Alan Arkin is. Nem olyan nagyon jó előjel mondjuk, hogy a forgatókönyvet a főként a Tranformes-filmekből ismert Ehren Kruger írja. De azért hátha.

Ne maradjon le semmiről!