Index Vakbarát Hírportál

Napi 350 kalórián élt, hogy eljátszhasson egy hajótöröttet

2018.07.02. 17:44

A hazai mozikban ezen a héten mutatkozik be a Sodródás című dráma, amiben Shailene Woodley és Sam Claflin egy igaz történet alapján játszanak el két hajótöröttet, akik Tahitiről Kaliforniába igyekeznek, egy hajón, míg közbe nem szól egy bazi nagy vihar. A faszi megsérül, a nőnek egyedül kell megbirkóznia a természettel, hogy megmeneküljenek. Mutatom:

Mivel a sztori nem egy hét története, hanem vagy 40 napé, a színészeknek oda kellett figyelni a diétára, amiről Woodley azt nyilatkozta, hogy nagyon kemény volt.

350 kalória. Ennyit volt szabad ennem a forgatás alatt. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy két héten át, napi szinten ehettem egy lazackonzervet, párolt brokkolit és két tojássárgáját. Kész, ennyi. Mivel éhesen nem tudok aludni, kénytelen voltam álomba borozni magamat minden este.

Van egy jelenet a filmben, amiben a faszijával együtt mogyoróvajat kanalaznak ki egy bödönből kézzel, na arról azt mondta, hogy az az öröm, amit az arcukon látunk, az nem megjátszott, hanem teljesen valós érzelem, mert annyira éhesek voltak, hogy majd megőrültek.

Ne maradjon le semmiről!