Index Vakbarát Hírportál

Anne Hathaway oknyomozó újságíró lesz Ben Affleck oldalán

2018.07.11. 13:39

Ilyen karaktert még úgysem játszott, ugye, legközelebb a (filmes) újságíráshoz akkor járt, amikor Az ördög Pradát visel című filmben a Vogue legendásan gyökér főszerkesztőnőjének egyik lótifutiját alakította. Na, majd a Netflixnek éppen Puerto Ricóban forgó, The Last Thing He Wanted című filmjében.

A férfi főszerepet Ben Affleck kapta meg, aki így zsinórban a második Netflix-filmjét készíti (az elsőben Oscar Isaac és Charlie Hunnam mellett szerepel, a címe Triple Frontier), és a hírt leközlő Entertainment Weekly szerint egyre távolabb kerül a DC-univerzumtól, pontosabban Batman gumiruhájától, amit nem akar magára ölteni soha többé. 

A film egyébként Joan Didion 1996-os, azonos című bestsellerjén alapul, a rendezője Dee Rees lesz, a Mudbund Oscar-jelölt író-rendezője, aki Marco Villalobosszal közösen a   forgatókönyvet is jegyzi. A főszereplője Elena McMahon (Hathaway), egy kemény, oknyomozó újságíró, aki elég mélyen belemászik az Irán kontra ügybe, és kérdéses, hogy kerül majd ki belőle.

A film elég jó szereposztással forog, Willem Dafoe , Toby Jones, Rosie Perez, Edi Gathegi és Mel Rodriguez is látható lesz benne. Bemutató jövőre.