Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a George Clooney-val ütköző autó sofőrje

2018.07.12. 13:10

Megszólalt az autó sofőrje, aki még kedden ütközött George Clooney motorjával Szardínia szigetén. A 67 éves Antonello Viglino elmondta, hogy azért állt autójával rossz sávban, szemben a forgalommal, mert elvakította a napsütés. Elmondása szerint éppen készen állt arra, hogy a helyes irányba, vagyis balra forduljon, amikor két motoros jött vele szembe. Az első, aki szerinte a színész testőre volt, még el tudta kerülni az ütközést, de a második, Clooney motorja, már nem. (Az esetet egy biztonsági kamera felvette, ebben a cikkben látható a videó.)

George Clooney éppen Szardínián forgatja legújabb sorozatát, a22-es csapdája című regény adaptációját. A balesetben a csípője, a medencecsontja és a térde sérült meg, de egyik sem súlyosan.Antonello Viglinónak nem esett baja. A színészt már hazaengedték a kórházból, jelenleg otthon gyógyul. Szóvivője elmondta, hogy teljesen fel fog épülni. 

Hogy a Hulu-ra készülő sorozat munkálatait mindez hogyan befolyásolja, azt egyelőre nem tudni. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?