Index Vakbarát Hírportál

Minden meg van bocsátva, Mel Gibson öt filmet forgat

2018.08.02. 15:28

Mel Gibson és Colin Farrell játszanak a Wars Pigs című bosszúfilmben, amit a Náci zombik és a Hét nővér rendezője készít majd, írja a slashfilm. Tommy Wikola filmje a negyvenes években játszódik, és néhány olyan katonáról szól, akik bosszút akarnak állni azért, mert egyik társukat megölte egy rivális banda, akik még ki is rabolták őket. Azt a pénzt vették el tőlük, amit egyébként drogkereskedelemből szereztek. (Wikola előző filmje, a Noomi Rapace főszereplésével készült Hét nővér című sci-fi egész jól sikerült, kritikánkat itt lehet elolvasni róla.)

Az újabb főszerep kapcsán az amerikai sajtó máris arról ír, hogy Mel Gibsont teljesen visszafogadta Hollywood. Zsidózós botránya és barátnője bántalmazása után egy időre a pálya szélére került, de 2016-as háborús rendezése, A fegyvertelen katona Oscar-jelölései és két díja már jelezték, hogy letelt a büntetése. Színészként viszont az elmúlt években jobbára olyan gagyik jutottak neki, mint a Megjött apuci 2. Most viszont a War Pigsszel együtt öt filmje van készülőben, ígértesnek tűnő drámák és akciók, sehol egy B-kategóriás vígjáték.

Gibson rendezőként is aktív: húspépes horrorja, A passió folytatásán dolgozik, A passió: Feltámadás címmel. Emellett tervez egy újabb világháborús drámát is.

Ne maradjon le semmiről!