Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt a Predator főszereplője a kivágott zaklató ügyében

2018-09-07T035155Z 1659011809 RC1844921010 RTRMADP 3 FILMFESTIVA
2018.09.11. 13:03

Boyd Holbrook, az új Predator-mozi főszereplője közleménnyel szállt be a film körüli botrányba, írja a Hollywood Reporter. Ahogy korábban írtuk, nem sokkal a film torontói bemutatója előtt derült ki, hogy a 20th Century Fox stúdió kivágott egy jelenetet a filmből, miután az egyik szereplőről kitudódott, hogy szexuális zaklatóként szerepel a bűnügyi nyilvántartásban.

A bilit az egyik főszereplő, Olivia Munn borította, miután megtudta, hogy a jelenetben vele együtt szereplő Steven Wilder Striegel (aki egyébként többször megüti a színésznőt a jelenetben) korábban hat hónapot ült, miután 2010-ben bűnösnek találták, amiért egy 14 éves lányt próbált meg emailben szexuális kapcsolatra csábítani.

Boyd Holbrook azzal kezdte a hétfői nyilatkozatát, hogy elnézést kért, hogy nem reagált korábban a hírekre, amivel egyértelműen Olivia Munn hétvégi, keserű hangvételű nyilatkozataira utalt. "Büszke vagyok Oliviára, illetve arra, ahogy egy ilyen nehéz és riasztó helyzetet kezelt, valamint hálás vagyok a Foxnak, amiért komolyan vette az információt, és gyorsan intézkedett" – írta.

A színésznő, ahogy ígérte, folytatta a sajtókörutat, hiszen, ahogy fogalmazott, sokan dolgoztak keményen ezen a filmen, ő pedig szeretne mindent megtenni azért, hogy az sikeres is legyen. Ám a hétvégi, torontói sajtóeseményen csak ő és a 11 éves Jacob Tremblay (A szoba sztárja) vettek részt a szereplők közül.

Nagyon magányos érzés itt ülni egyedül, amikor a többieknek is itt kellene ülniük mellettem

– mondta aztán Munn, aki úgy érzi, szándékosan kerülik a színésztársai. Ezután arról is beszélt, hogy bár látta a rendező, Shane Black bocsánatkérését, és értékeli is azt, jobban örült volna annak, ha azt előbb közvetlenül neki juttatja el, és csak aztán teszi nyilvánossá.

Holbrook a fentiekre reagálva azt írta: valóban mondott le már megbeszélt interjúkat, de ezt azért tette, mert úgy érezte, csak felesleges traumát és fájdalmat okozna a színésztársának azzal, ha tovább beszélne az ügyről, de már látja, hogy rosszul mérte fel a helyzetet. "Az lenne az utolsó dolog, amit Oliviának kívánok, hogy egyedül vagy magára hagyva érezze magát" – írta.

A Predator - A ragadozó szeptember 13-án, csütörtökön, kerül a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Borítókép: Boyd Holbrook színész érkezik a Predátor premierjére a Toronto Nemzetközi Film Fesztiválon (TIFF) 2018.09.06. Fotó: Mario Anzuoni/Reuters