Index Vakbarát Hírportál

Tom Hardyból villámgyorsan Venom lesz

2018.09.27. 14:02

Kijött egy új részlet a Venomból, amiből kiderül, hogy lesz Eddie Brock riporterből Venom, Pókember legnagyobb ellensége. A félperces részletben megnézhetjük, hogy a földönkívüli szimbióta hogyan keveredik össze Brockkal, vagyis a Tom Hardy alakította gazdatesttel. Sok választása mondjuk nincs, mert egy egész kommandós osztag támad rá:

A Venom készítését sok vita előzte meg, a stúdió és a rendező Ruben Fleischer ugyanis eléggé mást gondolt arról, hogy minek kellene beleférnie egy ilyen lényről szóló filmbe. A gyártó Sonynak fontos volt, hogy az amerikai korhatárbizottság ne az R, azaz 18-as karikával jelzett kategóriába sorolja a filmet, vagyis ne legyen benne túl sok véres, erőszakos jelenet. Csakhogy az általuk várt PG-13-as besorolás (ez a magyar rendszerben a 14-es karikának felel meg nagyjából) azt is jelentette, hogy a Venom lényege, a karakter brutalitása veszik el. El is kezdtek cikkezni arról, hogy a Sony kiherélte a Venomot.

A rendező később igyekezett szépíteni a dolgot, és azt mondta, hogy meglepte a film PG-13-as besorolása, mert igenis erőszakos maradt, hűen az eredeti képregényekhez. A Sony is ezt kommunikálta, a Venom sötét, agresszív jellegét hangsúlyozva, nem pedig azt, hogy ez az egész család számára fogyasztható képregényfilm.

Október 5-én eldől, hogy kinek van igaza, akkortól látható a Venom a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!