Index Vakbarát Hírportál

Folytatást kap a Négy esküvő és egy temetés

2018.12.06. 08:57

Folytatást kap a kilencvenes évek egyik legjobb romantikus komédiája, a Négy esküvő és egy temetés, írja a Deadline. A filmet, ami világhírűvé tette Hugh Grantet, 1994-ben mutatták be, de a mai napig népszerű. A folytatás nem egy egész estés mozi, hanem egy rövidfilm lesz, ami 25 évvel az eredeti film sztorija után, vagyis napjainkban veszi fel a fonalat. Remélhetőleg kiderül belőle, hogy bevált-e a film főszereplőinek, Andie MacDowell-nek és a házasságfóbiás Hugh Grantnek a nem házasság, amit egymással kötöttek a film végén.

A Négy esküvő folytatása One Red Nose Day And A Wedding (Egy Red Nose Day és egy esküvő) címmel készül, mégpedig azért, mert a film írója, Richard Curtis a Red Nose Day nevű brit jótékonysági akció egyik kitalálója is. Red Nose Day minden éveben van, ilyenkor egy hátrányos helyzetű gyerekeket segítő jótékonysági alapnak gyűjtenek pénzt a BBC-n. Tavaly egy másik legendás romkom, az Igazából szerelem folytatása készült el, szintén a Red Nose Dayre időzítve.

Az eredeti film szereplői közül visszatér többek közt Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah és a vicces pap szerepében Rowan Atkinson is. A rendező megint Mike Newell lesz, de az ígérik, hogy lesz néhány meglepetésvendég, olyanok, akik nem játszottak az 1994-es filmben.

A One Red Nose Day And A Weddinget március 15-én mutatja be a BBC One. 

Ne maradjon le semmiről!