Index Vakbarát Hírportál

Van, aki komolyan veszi Trump pisiszexes videóját?

2018. május 24., csütörtök 05:21

A sorozatnézés nagy métely, és valahol mindig is az volt, hiszen nem alkalomadtán vesz el mondjuk két órát az ember életéből, hanem rendszeresen, és ugye egy sorozat nem sorozat, kettőért le nem ülök, három naponta minimum kell, és kész is a baj.

Amikor nem volt a képernyőn, csak úgy évi 120-150 sorozat, évi 35-40-nel még volt az embernek valami halvány esélye arra, hogy ne süssék rá a remete címkét, aki ha ki is megy az utcára, csakis azért teszi, hogy ételt szerezzen magának a 24-maraton mellé. (Ez még a sötét középkorban volt, amikor házhozszállítás még csak pizzára korlátozódott, amin három hónapig simán el lehet élni, de utána kell egy tál pacal.)

Most meg bezzeg évente van 550 sorozat, amit eleve lehetetlen követni, de ha nem vigyáz az ember, akkor rákap valami rosszra vagy közepesen jóra, és közben olyan dolgok suhannak el mellette, amiket vétek lenne kihagyni, csak ám az idő, az nem lesz több az istennek se. Ezért (is) vagyunk mi, kedves olvasók és sorozatfüggő sorstársak, hogy megtaláljuk a gyémántot az ocsúban és megmondjuk, melyik szénakazal alatt kell ásni a kincsért.

Ajánlunk fehérgalléros bűnözőről és a rá fenekedő államügyészről szóló drámát, a Trump pisiszexét hótt komolyan vevő ügyvédes sorozatot, nagyon fura és nagyon vicces bérgyilkosnőt és bérgyilkost, két sírás között terroristákat üldöző bipoláris anyukát, űrben elveszett családot, posztapokaliptikus sírvaröhögést, a világtörténelem legsóherebb milliárdosát, szovjet kémcsaládot és egymást szívató nördöket, válogatunk a spektrum minden részéről, és tényleg csak arról beszélünk, amiről érdemes.

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok