Index Vakbarát Hírportál

Fluor Tomi megtrollkodta a kormánypropagandát, azóta nem játsszák a dalait a Petőfin

2018.04.19. 19:05 Módosítva: 2018.04.19. 19:46

Április 9-én az M2-n a Petőfi TV-ben tört rá Fluor Tomira az indokolatlan sorosozás, amivel egy filmzenékről szóló interjút is sikerült megakasztania pár másodpercre. Erről van szó:

Annak ellenére, hogy a kormánypártok tagjai és a közmédiába meghívott kormánypárti civilek és szakértők ugyanezt csinálják, csak öltönyben, a közmédia átlátott a szitán, és rájöttek, hogy Fluor valószínűleg a kormánypropagandából csinált viccet.

A Wellhello rapper frontembere ezután bocsánatot kért a Facebookon, de úgy néz ki, mindez kevés volt, a Petőfi Rádión egy ideje nem játsszák a dalait. A Zoom.hu vette észre, hogy a rádió Ez szólt című listája szerint április 12. óta egyszer sem játszottak Wellhellót, pedig 2018-ban szinte mindennap játszották az elég sikeres magyar zenekart, olyan is volt, hogy kilenc alkalommal ment le Wellhello-szám. Kronológiailag ez így néz ki:

  • 2018. április 9-én Fluor bekiabálta a Petőfi TV élő adásába, hogy Soros György, aznap egy Wellhello-szám megy le.
  • 2018. április 10-én felkapta a sajtó, három Wellhello-szám megy le.
  • 2018. április 11-én reggel 5 óra 28 perckor elhangzik az utolsó Wellhello-dal a Petőfi rádión.

A Mostszol.hu-n bárki egy kattintással megnézheti, hogy mikor melyik dalt játszották le a Petőfin. Az Index információi szerint

nem véletlenről van szó, ez egy szándékos büntetés a sorosozós trollkodásért. de nem felső utasításról van szó, hanem A közrádión belüli szerkesztői döntésről.

Megtudtuk azt is, hogy április 10-re volt időzítve egy Wellhello-dalpremier a Petőfi rádión, amit még Fluor trollkodása előtt vett fel a zenekar Boros Csaba műsorvezetővel. Az előzetes megbeszélés ellenére ez sem került adásba. Azt, hogy ez a büntetés meddig tart, egyelőre nem tudni. A cikkünk megjelenésével egy időben elküldtük kérdéseinket az MTVA-nak, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Elértük Fluort is, aki a következőt mondta az Indexnek: „Mi sem tudjuk pontosan mi történik, jövő héten ülünk le a rádióval, és megbeszéljük a dolgokat.”



Rovatok