Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerdán a Copa Libertadores U20-as elődöntőjén ez be is bizonyosodott, miután az Independiente del Valle ecuadori védője, Angelo Preciado annak használta a meccs után kitörő csetepatá során. 

    Az urugayi River Plate játékosai közül öten is nekimentek a játékosnak, ő azonban gyorsan kirántotta a földből a szögletzászlót és elkergette támadóit. Emlékezzenek erre, ha legközelebb egy focipálya közelében éri önöket atrocitás, tuti lesz ott egy jó szögletzászló.

    (FTW)

  • A Mályiban lévő Madármentő Állomás nem a vidám posztjairól ismert, általában legyengült, törött szárnyú, elgázolt madarokról posztolnak, meg arról a hihetetlen küzdelemről, amit a megmentésük érdekében tesznek. Ez a posztjuk most kivétel, és nem lehet nem megosztani:

  • Még mielőtt valami rosszra gondolna: a fika egy svéd szokás, amikor az emberek (család, bártok, munkatársak) leülnek kávézni és mellé szendvicset vagy valami édességet enni. Olyan, mint az uzsonna, csak társaságban (lásd videó, amit mindenképp érdemes végignézni!). 

    Egyébként maga a szó azt is jelenti, hogy kávézni.

  • Hogy egy macskában több szín keveredik, az teljesen átlagos, de ahhoz már a csillagok elég különleges együttállására van szükség, hogy a két szín egy tökéletes egyenes mentén, pont a cica arcának mértani közepén váljon ketté. Mint a francia kismacska, Narnia esetében, aki ilyen volt piciként, mint itt fent, és ilyen gyönyörű lett mostanra, mint lent. A Bored Panda összegyűjtött egy csomó képet róla, itt lehet gyönyörködni.

Rovatok