Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  A New York állambeli Hempstead menhelye úgy hívja fel a figyelmet az örökbefogadható állatokra, hogy készítettek egy videót, amiben elég viccesen megtréfálják őket: egy srác mindenféle trükkökkel eltünteti a kutyafalatokat a szemük előtt. Szemétül hangzik, de tényleg cuki.

  (Laughing Squid)

 • Emlékeznek arra a zseniális jelenetre az Addams Family 2-ben, amikor Wednesday-t és két társát bezárják a cserkész táborban a Harmónia házikóba és arra kényszerítik, hogy Disney filmeket nézzenek? Ha nem, mutatom:

  Lehet, hogy innen nyert ihletet egy Missouri állambeli bíró is, aki egy 29 éves orvvadászra 15 hónapnyi börtön mellett még azt is kiszabta, hogy a börtönben havonta egyszer meg kell néznie a Disney 1942-es Bambi című filmjét.

  Mondjuk, az amerikai orvvadász Wednesday-jel szemben megérdemli a Disney-büntetést, ugyanis apjával és fivéreivel együtt az elmúlt három évben több száz őzet és szarvast lőtt le illegálisan. A lelőtt állatok fejét trófeaként hazavitték, tetemüket pedig a helyszínen hagyták.

 • Amiben benne van majdnem az összes csapda és furfang, amit Kevin alkalmaz a betörők ellen az első Reszkessetek, betörők!-ben. Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

  Sajnos vásárolni nem lehet a füzetet, a The Flippist névre keresztelt alkotó a saját szórakoztatására (vagyis inkább a hírnevének felpumpálására) készítette.

 • Erre enged legalábbis következtetni, hogy jelenleg egy félmeztelen Putyinos képekkel teli naptár vezeti a 2019-es naptárak eladási listáját a Loft névre hallgató bolthálózatnál.

  A cég idén kezdett el híresemberes naptárakat árulni, de Putyinos naptárat már három éve lehet náluk venni, mert rájöttek, hogy az oroszoknál is elég jól megy a cucc.

  A dolog a jelek szerint be is jött, mert szeptember óta hiába árulnak mindenféle marha népszerű japán színészekkel meg sportolókkal fémjelzett naptárakat, 

  így is a félmeztelen Putyin tarolja le a piacot.

  Az is kiderült, hogy állítólag nem viccből veszik az emberek a naptárakat, hanem van egy csomó fiatal japán csaj, aki valamiért imádja az orosz elnököt.

  (via)

Rovatok