Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tamás azt gondolta, ha már munkaszüneti nap van, mégis csak nyár van, jó idő, miért a lakásban punnyadnának, leviszi a gyerekét a játszótérre. Hogy őt idézzük, „jónéhány tudatlan kezdő szülő” szintén így gondolta. Csak az önkormányzat, az nem gondolta így.

 • Természetesen semmilyen, a teljes magyar Gripen-flotta harmadával kevesebb, 14 gépből áll. De Gábor kiposztolta a flickr-re azt a fantáziaképet, amely a ma repült három gépet megsokszorozza, egészen pontosan meghétszerezi, és 21-et csinál belőlük. Ilyen lett volna akkor Budapest légtere.

 • És Józsi bólintott, esetleg mondta is, hogy „hát már a hogy a picsába ne járna neki, Bélám", és elővette a pemzlit.

  Avagy boldog az államalapító, sőt államalapíthó tiszteletére boldogh augusztus 20-át kívánok ezzel a szülővárosomban látható kukafelirattal.

 • A Terminátor, aki ugye a napokban Budapesten forgatott és vásárolgatott, a jelek szerint a pálinkába is beleszeretett. És nem akárkivel ivott egy jó pálinkát, mint az Európai Bizottság elnökével.

  A Twitteren legalábbis pár napja erről posztolt:

  Fantasztikus találkozó, fantasztikus beszélgetés Jean-Claude Junckerrel a tiszta energiától a gazdasági témákig mindenről. Várom már a következő alkalmat!

  Schwarzenegger arról nem írt, hány kupica fogyott a tiszta energia taglalása közben.

Rovatok