Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Anya lesz a Next Top Model Hungary zsűritagja.

    A Mokka vendége volt szerda reggel Axente Vanessa, aki jelenleg futó tévéműsora, a Next Top Model Hungary kulisszatitkai mellett egy személyes hírt is megosztott Iszak Eszterrel, valamint a Tv2 nézőivel: első gyermekével várandós.

    Van egy nagyon izgalmas hírem, vagy hírünk a férjemmel...babát várok!

    – árulta el a kismama, hozzátéve: augusztus 19.-ére van kiírva, de reméli, hogy egy nappal később, az állami ünnepen látja majd meg a napvilágot gyermeke. Emellett a kicsi neme is kiderült, lánnyal bővül majd a modell családja, aminek különösen örül a NTMH zsűritagja.

    „Nekem ez volt az álmom, hogy az első kisbabám kislány legyen, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottak vagyunk és örülünk!”

  • Sok múlott ezen.

    Zendaya az utóbbi időben már többször bizonyította, hogy mesterien képes népszerűsíteni új, Challengers című filmjét, ugyanis minden alkalmat megragad, amikor valamilyen formában a vörös szőnyegre csempészhet egy teniszlabdát, amellyel a karakterét szimbolizálja. Mint ismert, a 27 éves színésznő a filmben egy feltörekvő teniszezőt alakít.

    Ahogy a mozi múlt heti bemutatóján Rómában, így a minap a Los Angeles-i premier afterpartyján is a szerepéhez öltözött. Míg legutóbb olyan magassarkú cipőben lépkedett, amelyet egy-egy teniszlabda díszített, addig az egykori Disney-sztár most a földig érő, combig felsliccelt ruhájával tisztelgett karaktere, a teniszsztár Tashi előtt. A Celia Kritharioti által tervezett estélyiben nem csupán azért hívta fel magára a figyelmet, mert az köldökig kivágott és élénk neon sárga, hanem mert egy labda fogja össze elől, megvédve Zendayát egy komolyabb villantástól.

    (via People)

  • A kiesés ellenére sokat jelentett neki a megmérettetés.

    Az álommeló szerdai adásában a jelöltek ezúttal párokban bizonyíthatták alkalmasságukat. A munkanap kezdetén egy etikett-teszten kellett megfelelniükmielőtt elindulhattak volna Balogh Levente külföldi üzlettársait felvenni az autójukkal. Az üzleti életre vonatkozó illemszabályokkal a legtöbben gyorsan végeztek, így hamar gépjárműbe pattanhattak, ám Andi és Bence duója nem tartozott közéjük. Sokadik próbálkozásra végül nekik is sikerült hibátlanra kitölteniük a kérdéssort, de jelentős hátrányukat már nem tudták ledolgozni. A nap végén nem csupán azt mondhatták el, hogy órákig megváratták a rájuk bízott üzleti partnert, de a rohanás miatt étlen-szomjan vitték el az elnökkel való találkozójára.

    Mint kiderült, végül két csapatnak sem sikerült teljesítenie a rájuk bízott feladatot, de Gergő és Zsuzsi párosa új esélyt kapott a raporton. Az elnök Andi és Bence esetében csak azon gondolkozott, hogy egyiküket vagy mindkettőjüket hazaküldje. Mivel előbbi eddig a pontig nem hibázott, ezért tovább folytathatta a versenyt, de Bence már a sokadik esélyével nem tudott élni. Balogh Levente úgy döntött , hogy a férfi nem alkalmas arra, hogy az asszisztense legyen, így számára véget ért a küzdelem.

    Soha nem gondoltam volna, hogy ilyenen fogok kiesni, előbb gondoltam volna, hogy lekvárt nem tudok főzni, mint hogy ilyen üzletietikett-kérdőívet ne tudjak kitölteni elsőre vagy másodjára. Viszont baromi jó volt az egész, mind a feladatok, mind a segítők nagyon szimpatikusak voltak, és barátságok is köttettek. Tehát nagyon jól éreztem magam a műsor folyamán. Rám óriási hatással volt, olyannyira, hogy még egy tetoválást is csináltattam ezzel kapcsolatban

    – mondta Bence az RTL kameráinak, majd megmutatta a tévéműsor alakjára tetovált logóját.

  • A színész kint alszik a kanapén – ez az ára annak, hogy szülők lettek.

    Gryllus Dorka ritkán enged akkora betekintést a magánéletébe, mint ahogy azt a Viasat3 Adom a napom című műsorában tette. A színésznő szinte rögtön az adás első képkockáin elárulta, hogy férjével, Simon Kornéllal külön ágyban alszanak. Tette ezt azért, mert a műsorvezető, Geszti Péter – aki történetesen Gryllus első férje volt, házasságuk 2001-től 2006-ig tartott – megkérdezte tőle a videóhívásban, hogy mi volt az első mozdulata reggel, amikor felkelt.

    Az történt, hogy a gyerekek elaludtak az én ágyamban, a nagy ágyban. Volt egy pontja az éjszakának, amikor átmentem Somika ágyába, mert úgy éreztem, hogy ott talán nyugalmasabb lesz az éjszaka, de aztán Áron felébredt negyed hétkor, és kiabált nekem, hogy »Mama!«, úgyhogy kiugrottam Somika ágyából, és átrohantam Áronhoz. Ez volt az első mozdulatom. Aztán már nem tudtam visszaaludni 

    – magyarázta Gryllus, mire Geszti megjegyezte: ez úgy hangzik, mint egy csúcsforgalom, amire a színésznő csak helyeselni tudott. Majd arra terelődött a szó, hogy szülőként sokszor nagyon nehéz éjszaka felkelni a gyerekekhez. Ekkor derült ki, hogy Gryllus Dorka nem alszik egy ágyban a férjével.

    Kornél kint alszik a kanapén. (nevet) Ez az ő döntése volt, hogy ne kelljen felkelnie. Mindig úgy volt, hogy én kelek éjszaka, de cserébe reggel kiadhatom a gyerekeket neki, és akkor még alhatok egy órát, vagy kettőt, ha bírok. Ez volt a deal, és ez így maradt

    – árulta el a színésznő, majd Geszti arról beszélt neki, hogy a felesége időnként kiparancsolja az ágyból a horkolása miatt, de Gryllus hamar lezárta a témát, mondván, ilyen intim részletekre nem volt kíváncsi.

    Mint ismert, Gryllus Dorka és Simon Kornél első közös gyermeke, Soma 2012-ben született. A színésznő akkor 40 éves volt, ezért letettek a második gyermekről. A sors fintora, hogy Gryllus a pandémia alatt teherbe esett, és 2020-ban világra hozta második fiát, Áront. 2020 volt az az év is, amikor házasságot kötött Simonnal.

Rovatok