Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A beluga vagy fehér delfin egy kifejezetten ronda cet, és most van lehetőség élőben is rácsodálkozni erre, ugyanis a Mashable beszámolt egy beluga kameráról. A közvetítésben a fehér nalválféléket lehet megtekinteni, ahogy épp úsznak, lubickolnak vagy lebegnek a víz alatt. Ezen kívül valószínűleg nem fog semmi más történni, de talán épp emiatt annyira megnyugtató.

  Egyébként a poszt írásának pillanatában nagyon sokan vannak, az egyik még a fejét is belenyomta a kamerába.

  Frissítés: Most egy másik is!

  Frissítés 2: Nagyon fura sípoló hangjuk van, eddig hang nélkül néztem.

  Frissítés 3: Rajtam kívül eddig 6 ember nézi ezt a közvetítést, de az előbb már majdnem elértük a 10-et, de elég hamar visszaestünk 8-ra.

  Frissítés 4: A sípolás miatt egy idő után rohadt idegesítő, inkább felejtse el mindenki, hogy ajánlottam ezt a közvetítést.

 • Elképesztő hírről számolt be a Leaf Desk nevű füvezési szakportál: két civil ruhás rendőr a svédországi göteborgi kulturális fesztiválon felfigyelt egy nőre, aki egy füves cigit szívott. Amikor közelebb léptek a nő mellett ülő férfi eldobott egy zacskó, látszólag marihuánával teltömött pakott. Mivel a rendőrök látták, hová esett, ezért odamentek, hogy a bizonyítékot elkobozzák.

  Ám ekkor leszáltt közéjük egy sirály, aki megragadta a csomagot, és elrepült a fűvel. Miközben a rendõrök csodálkozva bámulták az eget, hogy ez mégis hogy történhetett meg, a férfi gyorsan elhagyta a helyszínt, és így végül nem is indult ellene eljárás.

  Apró utánajárással kiderült, hogy a hír teljesen igaz, Stefan Gustafsson renfőrségi szóvivő beszélt erről az egyik svéd rádióban.

 • Nem, nem, ne a hazai körülményekből tessen kiindulni, hogy mondjuk az EU-támogatásból épült, de csak általa használt vendégházában, korrupciós pénzekből baráti ajándékokból piheni ki az évtizedes országmentés fáradalmait, miközben néhány korrupt megbízás tanácsadói szerződés alapján a családi bétéjének még itt-ott lecsöppen egy kis elvesztett közpénzjelleg. Ez a 94 éves politikus ugyanis nem magyar, hanem amerikai, méghozzá Jimmy Carter, aki 1977-1981 között volt az USA elnöke, sorrendben a 39. És aki most épp arra készül, hogy csípőműtétje után visszatérjen a Habitat for Humanity programjában házakat építeni.

  Mekkora dili, nem?

 • Mint az, hogy így reagálunk. Mondjuk azt nem tudom, a háztartási keksznek tűnő nasi milyen hatással van a mosómedvék szervezetére, de ha esetleg gyomorrontásuk, hasmenésük volt, netán másnaposak, kifejezetten jól jöhet.

Rovatok