Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az elhunyt kérésére a Tiszába szórták a hamvait egy fiatalnak. A Facebookra kitett történet és fotó szerint a parton gyűltek össze az elhunyt szerettei, hogy végső búcsút vegyenek tőle.

  Az elhunyt fia már korán reggel előkészítette az érintett partszakaszt, de amikor odaért a gyászmenet, két napozó nőt találtak a helyszínen. Amikor megkérték őket, hogy pár percre hagyják el a helyszínt, az egyik nő azonnal távozott, a másik viszont nem volt hajlandó, és a fotók tanúsága szerint a gyászolók közvetlen szomszédságában bikiniben alkalmatlankodott tovább.

 • A kisgömböcként működő Disney idén is megtartotta a szokásos expóját, és rengeteg újdonságot jelentettek be a többnapos fesztiválon. Például azt, hogy 2021 májusában érkezik az élőszereplős Szörnyella de Frász film, aminek Emma Stone lesz a főszereplője. A Twitteren pedig azt is megosztották, hogyan néz majd ki az Oscar-díjas színésznő a Disney egyik méltán utált főgonoszaként. 

 • Nemrég nagyon ígéretes induló szállt be a hogyan lehet még több pénzt lefejni a Csillagok háborúja-filmekből versenybe. A Mattel és a Disney ugyanis közös erővel a piacra dobott egy különleges Barbie-kollekciót, amit a Csillagok háborúja karakterei ihlettek.

  De nem kifejezetten Leia hercegnő, Rey, Amidala vagy Beru néni, vagyis a sorozat ismert női karakterei, hanem úgy általában a sorozat karakterei.

  Így történhetett, hogy a kifejezetten felnőtt gyűjtőknek szánt, száz dollárért árult Barbie-k közül csak egy nő, Leia, a másik kettő viszont Darth Vader és egészen meglepő módon R2D2.

  További képeket a szexisített, cukisított, barbiesított figurákról erre lehet találni.

 • Gólya csúszott bele egy szentgotthárdi hotel tetején lévő nyílásba és nem tudott onnan kiszabadulni az Alkotmány úton pénteken délelőtt.

  A bajba jutott állat mentésére a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit riasztották. Az egység létra és mentőkötél segítségével a tetőnyílásba leereszkedett, majd a madarat kiszabadította - írja a Nyugat.hu.

  A tűzoltók ezután a gólyát átadták az Őrségi Nemzeti Park szakembereinek, akik megállapították, hogy a gólya nem sérült meg. 

Rovatok