Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kicsit emlékezzünk vissza az ex First Ladyre!

  Mindenkinek a szeme előtt van az, hogy akárhányszor megjelent eseményeken vagy igazából bárhol, akkor nem sűrűn mosolygott, illetve nem igazán láttuk rajta az igyekezetet arra, hogy boldog legyen, vagy vidám.

  Na de amikor elhagyták a Fehér Házat, akkor aztán a világ összes örömét leolvashattuk az arcáról, hiszen Jokert megszégyenítő vigyorral integetett búcsúzás gyanánt a fotósoknak.

  Erről készült is egy nagyon szuper TikTok-videó, remek aláfestőzenével fűszerezve.

  A legviccesebb pedig az, hogy végigmegy a kamera a Trump családon, és látható az arcukon a bánat és a szomorúság kifejezése, de aztán jön Melania, és elviszi a show-t.

  Kívánjuk mindenkinek, hogy hasonló boldogsággal élje az életét, ahogy Melania Trump búcsúzott el.

 • Széki Attila, azaz Curtis nyilvános Instagram-posztjai alatt egy­re több intim szövegezésű komment jelent meg. Bármit ír ki a rapper, az első hozzászólók olyan nők, akiknek a profiljára rákattintva egyértelmű, hogy a testükből élnek, és ajánlgatják a bájaikat – írja a Bors.

  A bulvárlap megkereste Curtist, őt viszont egyáltalán nem érdekeli az, hogy mivel találják meg az örömlányok. 

  Tudok róla, hogy vannak ilyenek, nem is kevesen. De nem foglalkozom velük.

  A lap nem tér ki rá, de lehet, hogy ezek az örömlányok nem is valódiak, csak chatbotok, esetleg álprofil mögé bújt csalók, akik nem is szexet akarnak Curtistől.

 • Az UTV ghánai televíziós hírbeolvasója 2020 végén egészen elképesztő népszerűséget szerzett egyedi stílusával, kiejtésével. Vitán felül ő lett a sporteredmények beolvasásának a koronázatlan királya, képtelenség faarccal végigülni a műsort. A csokornyakkendő-viselete pedig új divathullámot indíthat.

  Akrobeto kedveltsége töretlen, vélhetően ezért vágtak össze most egy felvételt a tavalyi éktelen röhögéséből a vasárnapi Manchester United–Liverpool FA-kupa meccsre (3–2) hangolva. A tavaly októberi videóban az Eintracht Frankfurt nevébe tört bele a bicskája, és szakadt félbe az eredmények beolvasása. Az összevágott felvétel a Liverpoolra volt kihegyezve: Akrobeto egyszerűen csak Liverpoo-nak ejtette a csapat nevét, a poo pedig angolul a „kaki” megfelelője. 

 • Kalandos útja van ennek a pletykának, ami röviden arról szól, hogy 

  már készül egy Harry Potter-sorozat az HBO MAXra.

  A The Hollywood Reporter a forrásaira hivatkozva azt írta, hogy a streamingszolgáltató már összehívta az írókat, hogy képernyőre vigyék az ismert filmsorozatot. Ők is elég óvatosan fogalmaztak, azt írták, hogy még nagyon-nagyon, de tényleg nagyon kezdeti szakaszban van a projekt. És hallottunk is már ilyesmit a Trónok harca spinoffjaival kapcsolatban. Míg az utóbbit már tényként lehet közölni, hiszen lesz a Trónok harca világában játszódó sorozat, addig a Harry Potter-sorozat létezését, de még az előkészületeket is egy az egyben cáfolta az HBO, de még a Warner Brothers is.

  Nincs semmilyen Harry Potter-sorozat előkészületben sem a studiónál, sem a streamingszolgáltatónál

  – írták közleményükben.

  Amit a The Hollywood Reporter állított, azt a studió megcáfolta, de megérkezett a Variety, aki nem hagyta ennyiben a történetet, ugyanis több forrásra hivatkozva írja a hivatalos közleménytől függetlenül, hogy a projekt még kezdeti stádiumban van.

  MOST AKKOR MI VAN?

  Jó lenne egy Harry Potter-sorozat?

  • 334
   Minden mennyiségben
  • 329
   Ha jó, akkor jöhet, ha nem, akkor ne erőltessük
  • 81
   Ott van a Legendás állatok..., az is elég

    (Via: THR, Variety)

Rovatok