Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Február 8-án kezdődik a 2021-es év első Grand Slam-tornája, az Australian Open. A rendkívül szigorú járványügyi szabályok miatt a versenyzők kizárólag negatív teszttel és kéthetes, előzetes karanténnal vehetnek részt a viadalon, a hotelszobájukat csak a napi 4-5 órás edzés idejére hagyhatják el. Sőt, 72 játékos még annyira sem, ők ugyanis teljesen elzárásban vannak, mivel az őket szállító repülőgépeken koronavírusos utasokat találtak.

  Utóbbiak csoportjába tartozik a 30 éves kanadai teniszező, Vasek Pospisil is, aki szintén csak a szobájában készülhet a versenyre. A 2014-es wimbledoni páros győztese videókban dokumentálja a megpróbáltatásait, a legutóbbiban egy matraccal teniszezik, ami néha ki is fog rajta. Pospisil reakciója a végén önmagáért beszél, teljesen olyan, mint aki az őrület határára került a karantén 11. napjára. Remélhetőleg csak humorizál.

 • Kicsit emlékezzünk vissza az ex First Ladyre!

  Mindenkinek a szeme előtt van az, hogy akárhányszor megjelent eseményeken vagy igazából bárhol, akkor nem sűrűn mosolygott, illetve nem igazán láttuk rajta az igyekezetet arra, hogy boldog legyen, vagy vidám.

  Na de amikor elhagyták a Fehér Házat, akkor aztán a világ összes örömét leolvashattuk az arcáról, hiszen Jokert megszégyenítő vigyorral integetett búcsúzás gyanánt a fotósoknak.

  Erről készült is egy nagyon szuper TikTok-videó, remek aláfestőzenével fűszerezve.

  A legviccesebb pedig az, hogy végigmegy a kamera a Trump családon, és látható az arcukon a bánat és a szomorúság kifejezése, de aztán jön Melania, és elviszi a show-t.

  Kívánjuk mindenkinek, hogy hasonló boldogsággal élje az életét, ahogy Melania Trump búcsúzott el.

 • Széki Attila, azaz Curtis nyilvános Instagram-posztjai alatt egy­re több intim szövegezésű komment jelent meg. Bármit ír ki a rapper, az első hozzászólók olyan nők, akiknek a profiljára rákattintva egyértelmű, hogy a testükből élnek, és ajánlgatják a bájaikat – írja a Bors.

  A bulvárlap megkereste Curtist, őt viszont egyáltalán nem érdekeli az, hogy mivel találják meg az örömlányok. 

  Tudok róla, hogy vannak ilyenek, nem is kevesen. De nem foglalkozom velük.

  A lap nem tér ki rá, de lehet, hogy ezek az örömlányok nem is valódiak, csak chatbotok, esetleg álprofil mögé bújt csalók, akik nem is szexet akarnak Curtistől.

 • Az UTV ghánai televíziós hírbeolvasója 2020 végén egészen elképesztő népszerűséget szerzett egyedi stílusával, kiejtésével. Vitán felül ő lett a sporteredmények beolvasásának a koronázatlan királya, képtelenség faarccal végigülni a műsort. A csokornyakkendő-viselete pedig új divathullámot indíthat.

  Akrobeto kedveltsége töretlen, vélhetően ezért vágtak össze most egy felvételt a tavalyi éktelen röhögéséből a vasárnapi Manchester United–Liverpool FA-kupa meccsre (3–2) hangolva. A tavaly októberi videóban az Eintracht Frankfurt nevébe tört bele a bicskája, és szakadt félbe az eredmények beolvasása. Az összevágott felvétel a Liverpoolra volt kihegyezve: Akrobeto egyszerűen csak Liverpoo-nak ejtette a csapat nevét, a poo pedig angolul a „kaki” megfelelője. 

Rovatok